söndag, november 24, 2013

74 hundradelar från kvartsfinal

Ett klart fall framåt idag!

Efter en något nervös uppvärmning där jag kände mig aningens kraftlös, delvis från de två föregående dagarnas tävlande och delvis mentalt. Dock så hade jag en mer krigarinställning där jag bestämt mig innan för att verkligen mejsla ur det som fanns i kroppen. 

Jag körde verkligen allt idag, kanske en aning stressat och jag blev lite för stum. Men jag placerade mig som 33:a och var endast 74 hundradelar från att ta mig vidare. Detta i ett bra startfält med många kingar. Jag slog också många snabba herrar. Så det var skönt att få en vändning och ett resultat åt rätt håll! Jag vet ju ändå innerst inne att jag kan. 

Nu har jag en plan inför veckan och så bygger vi på till nästa tävlingshelg i Idre!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt satan!
Satan!

Anonym sa...

Du grabben!Kolla hur det gick för världens bästa Northug i helgen?!Ingen kan ligga på topp hela tiden!Och du,var snäll mot dig själv,du skrev tidigare att du kände dig allmänt dålig,ful och fet!Vad är det för prat,skärp dig!Var snäll mot dig själv så ska du se att allt faller på plats!

Adam Steen sa...

Tack. Ja, du har rätt!