fredag, september 06, 2013

Testrace i Dala-Järna


Tufft race på förmiddagen. Vi körde 2,5 + 5 + 2,5 + 2,5 km (dock så varvade vi utan att åka in på stadion, vilket gjorde att det blev 500 kortare per varv, mer backar och jobbigare), totalt 10,5 kilometer cirka. 

Jimmie Johnsson körde hårt från start. De som orkade hänga med längst var jag och Akira Lenting, de två turades om att dra i ett bitvis väldigt hårt tempo, och bitvis i ett lugnare. Med cirka 500 meter kvar stöter Jimmie, jag går med och Akira släpper. I spurten så går jag upp jämsides med Jimmie, kollar på honom och backar sedan ner igen. Jag hade ProSki 2, han SweNor 3, så jag hade således aningen lättare rull, därför vågade jag inte spurta om, hade dessutom inte dragit något. 

Kroppen kändes ganska bra idag och det var bara någon lättare tendens till kramp i ryggen. Men mycket bättre än under den senaste tiden. 

Snittpulsen under det 23,41 minuter långa racet var 180 och maxpulsen var 195

Övriga deltagare på racet var:

Adam Larsson 4:a
Jesper Nyström 5:a
Mikael Sandgren 6:a
Oscar Ivars 7:a

Vi träffade även på king-åkaren Jens Eriksson som var på banan och körde skatedistans. 



4 kommentarer:

Anonym sa...

Blir det någon CX för dig i år?

Johan

Adam Steen sa...

Jag har beslutat att hoppa över CX-säsongen detta år, till fördel för skidåkningen. Så får vi se om jag är tillbaka på arenan nästa år!

Anonym sa...

Så jävla rätt tänkt där steekis. Tror på dig den här säsongen. Skulle du bara försöka hänga med JJ lite oftare på hans tuffa stak-pass så skulle det bli riktigt bra på långloppen

Adam Steen sa...

Tack. Kul att höra :)