måndag, juli 29, 2013

Gym och löpning


Ytterligare ett gympass är nu lagt till handlingarna. Som vanligast så sprang jag upp (15 minuter cirka) i mina vibram-skor. Därefter så var jag i gymmet i en dryg (i dubbel bemärkelse) timme. Jag avslutade sedan det hela med att springa upp till och runt hoppbackarna, innan jag löpte hemöver. Totalt tog passet 2,15 timmar, men jag skriver endast upp cirka en timme i träningsdagboken. Lite surt kanske.

Det kändes bra även idag, men jag tror att jag efter Norgelägret måste be om ett nytt styrkeprogram då detta gör fortsatt ont i handlederna. Vanligast inför övningar så är jag mest "oroad" över hur jobbigt det ska bli, men nu är det mer hur ont det kommer att göra. Det är tyvärr inte så bra, men det har inte påverkat min rullskidåkning i alla fall, så därför har jag fortsatt köra. Har ju egentligen kunnat köra med lägre vikter, då gör det inte ont, men jag gillar inte att mjäka, känner jag att jag klarar tyngre vikter så kör jag gärna med dessa.

Nu ska jag mejsla i mig middag! 

Inga kommentarer: