måndag, juni 03, 2013

Skateintervaller i motvind

Godkväll. 

Precis kommit in från dagens träning. Det blev skateintervaller på rundan: Lugnet - gamla Svärdsjövägen - Östborn - Lilltäkt - Hobborn - Skuggarvet - Lugnet. Jag körde tre stycken 15 minuter långa intervaller + en stycken femminuters. Vilan emellan var två minuter aktiv vila. Det "roliga" med dagens träning var att jag hade motvind åt vilket håll jag än åkte, så det kändes inte riktigt bra, var rätt så trött muskulärt. Men man måste väl ha sådana dagar och träningspass också antar jag. 

Andra problem jag har är min högra handled som värker som satan, (jag är vänsterhänt, så det har inget med det ni tänker att göra..). Vet inte hur jag ska bli väck det, har haft bekymmer med den under stora delar av skidsäsongen, nu kör jag med en handledsskena. 




Jag har också fruktansvärt ont på ut-/undersidan av min högra fot. På morgnarna kan jag knappt stödja på fotskrället. Det är tufft att vara en trött gubbjävel. Tur att jag är fin i alla fall. Ska nu trösta mig med film och godis så att jag blir ännu smalare och smäckrare!  


Inga kommentarer: