fredag, april 26, 2013

Löpning + styrka + nytt träningsår!


Fortsatt en del snö på Lugnet. Åkbart för den token som vill.


Godkväll.


Just kommit hem från ett löpning och styrkepass tillsammans med Kalle Gräfnings och Matilda Buske. Träffade på Lars Suther som smygtränade testcykel (intervaller?!): Vi sprang totalt en timme. Körde fem stycken övningar, cirka 3x10, gick igenom hela kroppen och därefter avslutade vi med 15 minuter uthållighets- och stabilitets-styrka. Kände mig rätt stark, trots att det blivit lite dåligt med gymande den senaste tiden.

I måndags började det nya året för de flesta av oss skidåkare, under föregående år så lyckades jag skrapa ihop 598 timmar, till skillnad från de två föregående åren före det som har legat kring 450. Skaplig höjning i alla fall. Nu är ju timmarna inte allt, men det ger en liten fingervisning på var man är.

Jag fyller i min träning i en excel-baserad träningsbok från DSA som jag gillar, och det funkar bra för mig. Skönt att kunna gå tillbaka och kolla vad man tränat och så vidare.


Kalle.G var som vanligt stark.
Jag är skapligt nöjd över att få vara på samma bild som idolen Lars.

P.S Imorgon är vi ett gäng som cyklar 4-5 timmar. Samling klockan 10.00 vid gamla postenparkeringen! Haka gärna på! D.S

Inga kommentarer: