torsdag, april 25, 2013

Ingarvet-GP, PREMIÄR!


Foto: Saga Lindström


Årets andra Ingarvet-GP, och det första för mig. Lika roligt och lika jobbigt som föregående år. Att cykla är verkligen något jag gillar, att dessutom cykla fort och känna att man har bra ben är också sjukt kul. Känner att jag är starkare än förr, känner att träningen ger bra nu och att jag har en bra grund att stå på inför sommarens och höstens träning, så det är riktigt positivt. Kul när det går såpass bra just i träningslivet för mig. Vissa andra delar i livet känns för tillfället lite jobbigare, så det är skönt att ge sig ut och banka skiten ur kroppen..!

Jag har nu cyklat fem dagar i rad, 40 mil har det blivit på dessa fem dagar och jag känner mig inte ens sliten eller seg. Grymt kul!

På dagens Ingarvet-GP så blev det under de 10 spurterna, 1 seger, 2 andraplatser och 1 tredjeplats. Nöjd med utfallet. Hade som mål att vinna en spurt när jag rullade upp. Vi avslutade passet traditionsenligt med att rulla runt Varpan.

Strava, Garmin, Polar och bilder:Polar: Träningsresultat 25.04.2013 17:46

Inga kommentarer: