lördag, april 27, 2013

Full hand cykel!
Det blev ett fint pass idag. Fem timmar i sadeln i det härliga vårvädret. Till slut så blev det jag, Kalle Gräfnings och Lars Suther som stack ut på dagens träning. Pontus "pumpen" Johansson tänkte vara med först, men ändrade sig och körde MTB istället. 

Jag kände mig pigg hela passet, så när vi kom tillbaka till Falun efter fyra timmar så gav jag mig ensam ut på ytterligare tre mil via Aspeboda och Olsbacka. Körde då upp snitthastigheten från 29,5 till 30,4 km/h. Härligt när ben och kropp svarar bra!

Under passet idag så åkte vi igenom Gustafs mot Torsång och fick se de som sprang sätermaran, vi hann ikapp täten och fick se Johan Lindgren (cyklisten) ligga i sololedning, kul! Det visade sig också att han vann på 2,41, imponerande.

Dagens pulsvärden blev: 128 i snittpuls och 174 i maxpuls.

Såhär såg dagens strava- och garmin-data ut:

Inga kommentarer: