fredag, april 12, 2013

Deff, jobb, träning, Turkiet och musik



För första gången så har jag nu fått synliga ådror på axlarna. Min (inte helhjärtade) deff går ändå åt rätt håll.

Godmorgon kära läsare. 

Idag väntar jobb på skolan igen. Dagens arbetsbeskrivning var: matvakt. Blir spännande att se vad det innebär. Slutar kring 15-blecket, då väntar möte uppe på LIVI för planering angående min kommande träning. Spännande.

Tänkte sedan köra någon form av träning, troligen löpning eller skidor (stakning) + gym. 

Ser fram emot morgondagens resa. Känns spännande, lite skrämmande, men framförallt så ska det bli kul. Känner att jag behöver det för min personliga utveckling, komma bort, rå om mig själv, fundera, tänka och så träna lätt förstås. Har aldrig åkt själv förut, så det kommer för mig bli en nyttig och bra erfarenhet. Någon av er som varit i Turkiet/Alanya? 

Något som jag gör ofta när jag behöver sluta mig i mig självt, komma in i mina tankar och fokusera är att lyssna på musik. Har börjat med att lyssna innan tävlingar (främst house), och det fungerar bra för mig. Lyssnar på väldigt olika musikstilar, såsom svensk hip-hop, reggae, house och så vidare. Ett svenskt reggae-band som jag gillar är Skaburbian Collective. Här är deras senaste låt, "Tonight":


4 kommentarer:

Team Kalas sa...

Oj grymt!

Jag och Isabelle var där förra hösten. Men vi har bara koll på stranden, vägen till stranden och buffén. Nu kanske du tycker det är konstigt att Isabelle äter buffé som alla går och snorar i helt plötsligt men det är tydligen ok om man är på semester...

/Darvell

Unknown sa...

Ja :) okej mäktigt! Haha, vad sjuk hon är ;)

Anonym sa...

På tal om deff, har du testat periodisk fasta 16h/8h? Lätt deffmetod i förhållande till arbetsinsats tycks det...

http://www.styrkelabbet.se/periodisk-fasta/

http://coltingblogg.com/2013/01/09/antligen-har-korttidsfastan-slagit-igenom/

/Maja

Adam Steen sa...

Låter bra, mem vet inte om det är något för mig :)