torsdag, mars 28, 2013

Tvåa och trea! Clash och nations och O2-sprinten

Sådär, då var dagens tävlande klart. Första loppet blev jag tvåa efter Robin Bryntesson. (Åtta startande.) Loppet gick bra, trots att jag ramlade och spräckte hälkappan på pjäxan:Därefter så var det full sula till Vansbro för O2-sprinten. Där vann jag kvartsfinalen, var tvåa i semifinalen efter Jens Eriksson och trea i finalen och totalt efter Bryntesson och Jens. Fyra blev Oscar Ivars. 

Det var verkligen jobbigt idag då jag inte tränat på ett tag och då jag nästan höll på hosta ur lungorna mellan loppen. Jag hoppar över morgondagens vårpoffen. 

Nu väntar en trevlig kväll med kung-Brynte!

Bilder från dagen:
1 kommentar:

Hopyard sa...

Nu måste du väl längta till våren hoppas jag,, Själv tål jag inte att se skidorna när jag kommer in i sportbutikerna..

MOT VÅREN