fredag, mars 22, 2013

Kollat skidspelen och tävlat företagsstafetten









Har efter träningen gjort en del ärenden på stan, därefter så åkte jag hem och bytte om, for upp till Lugnet och kollade på herrarnas "king of mördarbacken", en aning förkortad bana mot den vi körde igår. 

Efter herrtävlingen så blev jag övertalad att köra förstasträckan i företagsstafetten för idrottsarrangören Mats Andreasson. Tryckte på bitvis, men vågade inte gå alldeles på max, lyckades ändå vinna min sträcka och det kändes bra i kroppen. Var lite orolig innan då jag fått sjukt ont i mitten av ryggen, rädd om det antingen var något i revbenen eller med lungorna. Kände dock inget när jag körde. Hoppas det släpper.

Nu äter jag middag och snart får jag finbesök..

2 kommentarer:

Nicklas johansson sa...

Hallå! Tänkte bara på det där med din rygg. Jag gick med små dragande ryggsmärtor(sidledförflyttningar/framåt/bakåt) under en månads tid ungefär. Tränade på hårt som vanligt. När jag en dag hade så ont att jag var tvungen att kolla upp det så visade det sig att jag hade en större diskbuktning. Det är verkligen något som ingen skidåkare vill drabbas av. :) Ha en fin påsk och lycka till med satsningen

Unknown sa...

Ajaj, hoppas det är bra nu och hoppas inte jag fått de! Tackar :)