lördag, januari 26, 2013

Min bästa sprint hittillsDet här SM:et är en glädjesaga från start till mål. Innan denna säsongen startade så kunde jag inte i mina vildaste drömmar fantisera om sådana framgångar. Men ett enträget jobb och målmedvetenhet så har jag lyft mig upp på en nivå fysiskt och mentalt som jag aldrig varit på förr!

Dagen började inte så bra för mig, när jag vaknade så har jag på något vis sovit i en konstig ställning, vilket gjorde att jag hade en sjuk nackspärr. Jag var ändå fast besluten för att åka. När jag testade skidorna och värmde upp så kunde jag åka diagonalt utan bekymmer, men stakningen smärtade så sjukt mycket vid varje tag. 

I prologen så hade jag sjukt ont första 30 sekunderna innan adrenalinet tog över och gjorde att smärtan försvann. Tyckte att känslan var bra, men jag hade inte något riktigt bra fäste. Gick vidare på en stabil 14:e-plats. 

I kvartsfinalen så kände jag mig sjukt pigg, och med lite tur och en del skicklighet så gick jag vidare bakom dagens bronsman Simon Persson. Vårat heat var det snabbaste av de fem!

I semifinalen så mötte jag bland annat Jens Eriksson, Teodor Petersson och Simon Persson, dagens topp-tre. Hade sjukt dåligt fäste, men bra glid. Låg femma efter sista backen. Men plockade in tid på täten och var nästan i rygg när jag gick i mål som fyra!

Är supernöjd över dagens insats, kroppen var pigg och rapp och glidet på skidorna helt grymt. 

Nu ska jag åka och fixa min rygg/nacke hos Leon Spiller!

Dagens bra:

- DAGENS TÄVLING!

- Alla gratulationer av kända och okända personer runt om!

- Min mentala fokusering innan och under loppet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stort Grattis!

Garphyttebo

Samuel sa...

Bra kört och grattis!

Unknown sa...

Tack :)