lördag, januari 12, 2013

Förberedelser, långlopp; text, bilder, vallning

Mina förberedelser:

Stavar

Bytt till större trugor på mina tävlingsstavar idag, brukar alltid ha stora på långlopp. Har kapat till mina KV+ tornado-stavar som jag fick förra året på svenska skidspelen direkt av KV+-gänget, dessa har ett nära samarbete med Briko Maplus. Längden blev 151 centimeter. På mina fyra par klassiska stavar så har jag längderna 150-152 centimeter. Vid skateåkning så har jag 160-161 centimeter. Jag själv är 178 centimeter över havet.


Dricka

Jag har förberett drickan vi ska använda under morgondagen. Det blir givetvis Vitargo som vi dricker. Har alltid tyckt att den drycken fungerar bäst. Antingen kör vi med +electrolyte cirka 3/4 och Carboloader 1/4. Eller så kör vi med professional. Imorgon faller valet på det senaste. Mot slutet av loppet blandar vi i lite energigel i drickan också.Valla

Glidzonerna: Briko Maplus Med base, BP1 green (syntet) , LP2 green powder: 

Fäste: Rugga med sandpapper 100. Värm in en grön botten, exempelvis briko maplus S10. Därefter lägg lager med blått, exempelvis Swix VR40 tills du är nöjd med fästet:
Frågor?


Dagens bra:

- Pigg på dagens pass

- En trevlig fikastund hemma hos Simon Andersson

- Förberedelserna inför långloppspremiären har gått enligt plan


Inga kommentarer: