fredag, november 23, 2012

Två timmar löpning med stavar och fingerskor



Goder afton å kära läsare.

Har just stökat över dagens träningsskörd, som vanligt så körde jag det som rubriken skvallrar om: två timmar löpning med stavar och fingerskor. Förutom igår så var det ett bra tag sedan jag tog några löpsteg. Att sedan springa med fingerskor gör ju sitt till, det värker nu skönt i fötter, underben och lår. Härligt!

Jag sprang hemifrån Britsarvet, upp på Jungfruberget och vidare till Lugnet där jag mötte upp broder Jonatan och den hunkiga Johan Darnerud. Följde med dem runt ett varv på Lugnets milbana innan jag fortsatte min tur en halvtimme till. Kände mig pigg kroppsligt passet igenom, men efter 1,30 så var jag rätt trött i benen. Skönt ändå att genomlida ett längre löppass!

Detta är den första helgen på länge som jag är hemma, skönt att landa och ta det lugnt en hel helg. Har varit en del resor och tävlingar på slutet. Nästa helg är det troligen dags igen; tävling i Idre fjäll och helgen därpå kanske jag eventuellt kör avslutningen i cykelcrosscupen. Att jag är hemma denna helg betyder dock inte att jag ligger på latsidan och vältrar mig i ister. Tänkte försöka träna ett, eller i den bästa av världar, två intervallpass. Sen om det blir så återstår ju att se. Nu ska jag duscha av mina lortiga fötter, eventuellt resten av kroppen också. Skippa middagen idag tro? Måste ju tänka på deffen 2013, sub 70 kilo!

Avslutar med en av de mäktigaste låtarna i mannaminne, Sabaton - En livstid i krig, rysningar:




6 kommentarer:

Team Kalas sa...

Äntligen en bra bild igen! bra deff och bränna!

/Darvell

Unknown sa...

Tack, tack och tack! :)

Robban sa...

Som vi beundrare har saknat dessa överkroppsbilder!

Adam Steen sa...

Jag förstod nästan det. Som jag såg ut innan så vågade jag inte visa mig utan ytterkläder. Men nu är det ändring på det :)

Robban sa...

Vi äkta beundrare älskar dig som du är, med eller utan smör ;-)

Unknown sa...

Ni är väl för sköna :)