onsdag, november 07, 2012

Mitt sista Onsdags-VM för säsongen?

På ett gråkallt och blåsigt Lugnet så körde vi idag återigen ett Onsdags-VM. Något kortare bana och enbart två heat: 3 varv på första och 5 varv på andra. 

På första heatet så stack Magnus Darvell och Robert Österling iväg. Jag och Lars Bleckur jagade bakom, inte alltför långt ifrån. Kände mig rätt pigg och stark men blev avställd med några få sekunder av Bleckur på slutet. Bakom mig kom Jesper Hjortsberg, Jan Jakobsson och Pontus "pumpen" Johansson. 

På andra heatet så fick jag lite sämre start och låg tillsammans med Janne. Då Robban bröt efter drygt ett varv så var jag helt plötsligt på tredjeplatsen då Janne just släppt. Bestämde mig då för att ta en genväg och gå på Darvells hjul för att få fart. Lyckades rätt bra och fick ligga med i drygt ett varv! Kul. 

Dagens bästa var sedan när vi rullade runt elljusspåret på Lugnet och Bleckur sa att jag hade bra kurvteknik. Då blev jag glad. 

Efter rull runt elljusspåret så gav jag mig ensam ut på ett varv runt Varpan, upp till Lugnet igen och sedan hem. 

Ett bra pass och formen verkar finnas där! 184 i maxpuls och 143 i medelpuls på de nästan fem milen jag körde!

Inga kommentarer: