söndag, november 25, 2012

90 x 10"-20" + annat.


I skenet från gatlamporna längs cykelvägen på RV 293 (gamla Leksandsvägen) så körde jag ett bra intervallpass.

God kväll.

Vet inte hur jag ska kunna leva upp till det föregående inlägget i kvalitet och djup, men jag gör ett försök.

Hade innan helgen bestämt mig för två intervallpass denna helg. Igår var det stavgångsintervaller, idag hade jag målet att köra mina favoritintervaller; 10"-20" (tio sekunders arbete på maxinsats med 20 sekunder aktiv vila emellan). Sitter nu här i soffan igen och kan glatt konstatera att jag klarat av det!

Det började skymma då jag gav mig ut, så jag bestämde mig för att köra på cykelbanan ovanför Ingarvet och gamla berget. Värmde upp dit och körde sedan tre stycken 15-minutersblock 10"-20" skate med fem minuter aktiv vila däremellan. Det. Kändes. Bra! Trots att jag knappt kört skateintervaller denna säsong, och dessutom så var detta mitt första 10"-20"-pass för i år. Tekniken och trycket i åkningen fanns där. Man känner direkt om man hamnar fel i tekniken på dessa explosiva intervaller, så det var skönt att det kändes bra! 

Efter sista intervallen så kollade jag mobilen och såg alla sms, twitter-reaktioner, mail och kommentarer på bloggen från vänner och bekanta. Blev så rörd att jag grät under de 20 minuterna som det tog att rulla hemåt igen. Tack alla, det värmer att ni bryr er!

Imorgon, tisdag och torsdag ska jag vara vikarierande gympalärare, det kommer bli grymt spännande! 



1 kommentar:

Unknown sa...

Du kommer att bli en grymt spännande vikarie Adam! Vi ses på lugnet i morgon! // Paddlarn