onsdag, oktober 24, 2012

Sjuka ben på dagens Onsdags-VM!!!!11

Om Falu-helgen gick bra med seger och allt så var det ingenting mot dagens insats! På de tre heaten så kom jag 3:a, 10:a och 5:a!

Första heatet så startade jag som vanligt rätt lugnt och låg runt 5-6:e plats efter ett varv, men jag hade bra häng framåt. Darvell ledde med lucka och Henrik Öijer låg tvåa med lucka bakåt. Jag sprätter ikapp Henrik och ber honom att lägga sig på hjul, drar nästan hela varvet och tar ett tag in på Darvell! Får dock stryk i spurten av Öijer. Darvell vann med 10-15 sekunder!

I andra heatet var jag väldigt trött av förklarliga skäl, kom ändå in på tionde plats och var inte alltför långt efter kingarna i topp.

På det sista heatet så öppnar jag skapligt och ligger med i tätklungan. Robban och Jens får en lucka på första varvet och direkt efter varvning så gör jag en stöt med Darvell, Landström, Öijer, Martin Eriksson, Bleckur, med flera på hjul och går ikapp Jens. Blir lite krispig och lägger mig på femteplats. In i långbacken så ligger jag fyra med Darvell på hjul, drar för allt vad tygen håller, kollar ner på hastighetsmätaren när vi passerar skyttepaviljongen; 31,7 km/h, grusväg, uppför, med cross!! Uppe på hyllan blir jag sedan avställd av Darvell men rullar i mål som femma efter Landström, Martin Eriksson, Darvell och Jens Westergren.

Sjuk skön känsla idag. Vi avslutade med att rulla ett varv runt Varpan, även där hade jag fina ben och drog växel i spets!Lars Bleckur och Lisa Ström 


Fingrabbar!


Linus Larsson och Jesper Hjortsberg


Henrik "Öjbä" Öijer!


Inga kommentarer: