onsdag, oktober 17, 2012

Onsdagmisärs-VM



Såhär glad var jag efteråt.

Då var det onsdag igen och således dags för att mäta sina krafter i ett onsdags-VM. Kände mig rätt pigg på vägen upp, men då jag kom till banan så såg och kände jag misären; blött och såphalt i gräset. Ridå. 

Första heatet gick och jag hade både teknik och tankar någon helt annanstans. Så var det egentligen passet igenom och jag åkte mest runt och var irriterad, lite av motsatsen mot i helgen alltså. Slutade runt 7-10:e plats på alla heat. Det positiva dock; fysiken. Där det inte var tekniskt och jag väl bestämde mig för att köra så körde jag fort! Så jag ska inte dra några dåliga slutsatser av detta. 

När jag sedan gått i mål på sista och var bitter så såg jag att jag hade punka på framtuben, saftkalas de luxe alltså. Så det blir till att limma om nu då, skoj! 

Fick upp pulsen i 184 som max, vilket antingen tyder på att jag är sliten, eller ej tog i. Det lutar åt det sista då jag knappt var trött efter heaten. Men men, ny dag imorgon!




Jesper Hjortsberg - Fältets finaste kille med den fulaste cykeln. Dock så kom vi (han) senare fram till att Lars Bleckur vann det senaste med sin enorma bakskärm!



Så mycket glädje, slycka, solsken och glamour över denna bild så att jag nästan blir tårögd.

Foto: Henrik Öijer

Inga kommentarer: