tisdag, oktober 23, 2012

3 timmar - 6 mil - AII - Skate


Tog inget kort under dagens träning. Är ju inte så mycket för det, tycker det är viktigare att träna än att ta kort... Här ovan är i alla fall några av mina rullskidor.


Kände idag att jag behövde ett riktigt grispass, så jag begav mig ut på skaterullskidorna med planen/målet att åka halvfort uppför och hålla fart på platten och utför i tre timmar. Alltså AII(/snabbdistans) som vi skidåkare kallar det för. Jag ska försöka förklara vändan:

Startade vid mig i Britsarvet, åkte förbi hela Herrhagen, upp till nya området åt Stångtjärnshållet till, mot Ingarvet, förbi halkbanan, ut på väg 293, upp på gamla berget och snurrade ett varv där. Fortsatte väg 293 till Aspeboda, passerade Aspeboda skola och åkte sedan ner till vänster mot Olsbacka.

Susade förbi Olsbacka och kom fram till Källviken, där vek jag upp vänster mot City Gross, körde över Borlänge-vägen, åkte upp emot krondiket, Pilbo, Lilltorpet och ner tillbaka till Ingarvet för andra gången idag. 

Turen gick vidare längs Hanröleden, vänster upp igenom Stenslund, ner till Slätta/Herrhagen igen, närmaste vägen till Bojsenburg, åkte längs med Lugnet-leden upp till just Lugnet, därefter knoppen och sedan hem.

Den som hängde med i dessa svängar har koll!

Kände mig pigg hela tiden och hade aldrig någon riktigt svacka, så det var skönt. Nu väntar ett möte med skidklubben! 

Inga kommentarer: