tisdag, augusti 14, 2012

Trött idag. Stakpass


Efter jobbet så gjorde jag något jag skjutit upp för länge. Nämligen fixade min cykelcross. Jag bytte vevlager och smorde upp annat såsom styrlager, med mera. Så nu är den nästan tipptopp, bara lite småfix kvar. Dessutom så bytte jag styrlinda på min landsvägscykel. Fick fin hjälp av killarna på Sportson, stort tack!

När allt var klart så begav jag mig ut på ett två timmar långt stakpass. Kändes skapligt första timmen, därefter så var det "rena natta". Pulsen sjönk som en sten, likaså humöret. Stavarna släppte och det var mest en plåga. Bet dock ihop och körde mina planerade två timmar, så jag får vara nöjd ändå. 

Imorgon tar vi nya tag!




Avslutade passet med lite smirnof-stak, för att göra det hela om möjligt ännu jävligare.

4 kommentarer:

Erik sa...

Finns det inga lämpliga rullskidsegment för Strava, så man kan få chansen att mäta sig med en bättre skidåkare?

Unknown sa...

Jag vet inte faktiskt, har ej heller sett några här i Faluområdet. Går väl säkert att lägga upp något. Men för att det ska vara rättvist på just rullskidor så måste man ju ha samma rullmotstånd på hjulen helst.

Henrik sa...

Kan väl lägga upp något segment längs med cykelvägen mellan Falun och Borlänge, där åker ju väldigt många rullskidor, och många kör intervaller i backarna, bara att hoppas att ingen har tävlingshjul utan 2'or som snabbast. Fast det är klart, kanske inte så många som lägger in dessa pass i Strava.

Unknown sa...

Det borde väl funka. Det är ju som du säger många rullskidåkare längs den vägen. Men problemet blir ju just med hjulen. Men man får väl ange vilka hjul man använder sig av.