torsdag, augusti 16, 2012

3x3:a Ingarvet-GP


Tjo flöjt. Idag ville benen inte lika mycket som huvudet, men så är det ibland. Speciellt när man har tränat en del den sista tiden. Dock så lyckades jag mäkta med tre tredjeplatser. Kan till stor del ha berott på den otroligt fina publiken, eller vad sägs om dessa:


Fick i alla fall till ett kanonbra pass och jag är glad att jag bet ihop och genomförde träningen på ett bra sätt. Känslan var dock den sämsta Ingarvet-GP för denna säsong, men någon gång måste ju vara det också. Erik Wickström tog väldigt många bilder, hör av er till mig eller honom för att få en på just Dig, (han har tagit alla i detta inlägg)!Henrik Öijer kör Cykelcity-taktiken!


Strax inför min sista tredjeplats.


Den nygifte Robban är väl så fin!


Grabbarna grus!


Magnus Darvell, Henrik Plyhm och jag,


Nöjd efter målgång.

Resultatrapporter.


Den starke Darvellpojken.
Öijer.

Inga kommentarer: