tisdag, juni 19, 2012

Gymdags

Hallå hallå.

Träning och jobb: Fortsatt lite lätt stickande känsla i halsen. Så tyvärr ingen träning idag heller. Men jag ska jobba på gymet nu från 15 för första gången på länge, så jag kommer väl troligen inte kunna hålla mig ifrån att stå på den där yoga-bollen och bli svettig är jag rädd..

Planteringen: ser slutet. Är på det näst sista samt tredje sista hygget om vartannat. Har där rätt lite kvar faktiskt. Sista hygget (3 hektar, 7 000 plantor) ligger kring Sundborn och ska ha barrots-plantor som ska hackas ner. Vilket kommer ta lite extra tid. Men det kommer bli riktigt, riktigt skönt när det är klart!

Framöver: kommer troligen vara med på något läger med klubben i sommar/höst. Känner att jag behöver komma igång på riktigt snart. Bara att bita ihop och köra. Att vara halvförkyld, inte träna och istället sitta hemma och spela dator är ju inte direkt upplyftande i längden. Men kul ett tag.

Kommer när planten är slut försöka jobba cirka 50-75% något. Med en blandning av gym, event och fönsterputs. Roligast så.

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: