torsdag, juni 07, 2012

Älskar Ingarvet-GP


Ingarvet-GP- aka Jeppe77-mustasch idag!


Mitt för året tredje Ingarvet-GP är avklarat, (första cykelpasset på två veckor, inte okej!). Och jag hatar att älska det! Reglerna är som vanligt: 10 x 2 varv, med spurt vartannat varv, återsamling och körning igen.

Varenda gång jag åker dit så tänker jag: "idag ska jag fan ta det lugnt och inte stöta på de första". I verkligheten så blev det: halvhård körning, ut på andra varvet i enda backen så tokstöter jag på första, blir stum och rullar i mål som 6:a-7:a.

Som bäst idag kom jag fyra och som sämst 7:a. Kom i mål oftast som 5:a-6:a. Jag försöker nämligen spurta det jag har och kämpa mig enda in i mål på varje, eller vad säger du din trötta Öijer som bara körde nio stycken idag...! Var med i några utbrytningar, gjorde några stötar och så vidare.

Känslan direkt efter varje spurt är: aldrig mer! Ändå så älskar jag att utsätta mig för den enorma mjölksyran som i princip genomsyrar hela kroppen. Under de två sista spurterna så krampade  jag i vaderna, men vad gör det när vi (jag?) har så kul?!

Lite siffror:


Totalt:
2,18 timmar totalt
194 maxpuls
146 medelpuls
370 höjdmeter
1839 kilokalorier

GP:T:
1,06,16 timmar
194 maxpuls
167 medelpuls
210 höjdmeter (hmm?)

Bilder:



Kungen Benny Sonesson och David Mayer!




Den supersnygga Marcus Johansson



Massa snabbingar, och så Lars Bleckur (som givetvis också är snabb!).


Världens bästa Pontus "pumpen" Johansson!




Jag, förlåt stilpolisen för dålig färgmatchning.


Givetvis så avslutade vi passet med nedvarvning runt Varpan!

Inga kommentarer: