torsdag, maj 24, 2012

Ingarvet-GP med en spurtseger!!!11

Såhär nöjda och fina var jag och Jonathan Nilsson efteråt.

Då var mitt andra Ingarvet-GP avklarat för i år. Och detta var en om möjligt ännu jobbigare historia än föregående gånger. Idag var sanningar som Fredrik Ericsson, Peter Vingstedt, Marcus "Bamse" Ottosson, hela YA-gänget, Lisa Ström, Lasse Myrberg, Robert Österling med flera med. Kring 20 personer. Det till trots så tog jag en seger, efter att ha gått loss med "Bamse" ut på andra varvet under en av spurterna. idag var det hårdkörning i princip hela tiden under GP:t, fint med lite intervalltid!

Kroppen var väl varken pigg eller dålig. Någonstans i mellanskiktet. Har nog lite mer att trycka med om jag får köra lite fler pass. Men kul så in i helvete är det, kanonväder idag, härlig stämning och som vanligt så är det alltid lika kul att träna med cyklister.

Efter de tio spurterna så rullade ett gäng av oss ur runt Varpan, jag drog länge halvhårt för att gå mig tom (började känna mig hungrig tio minuter in i passet..), med 5 kilometer kvar lyckades jag, svängde åt sidan och la mig på rulle hem.

Ett härligt pass, 2 timmar och 10 minuter, 149 medelpuls, 195 maxpuls!

Öijer hade klart fulast utstyrsel idag.

Samling innan start.

Inga kommentarer: