torsdag, maj 24, 2012

Ingarvet-GP idag 18,00

Bilden stulen av Öijer.

Idag är det Ingarvet-GP. Samling 18,00. Kom dit vet jag?

Är väldigt trött i benen idag sen gårdagens cykling. Vissa trångsynta och halvborta skidåkare menar att cykel inte är träning, att det är ett transportmedel och att man inte kan skriva upp "träningen" i träningsdagboken. Jag tror att dom skulle vara med på Ingarvet-GP eller gårdagens träning med YA och högskolan, då vore dom nog inte så stöddiga sen..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Alles Riktigt !!
E:B

Öijer sa...

Dom törs ju inte vara med för träningen är högintensiv och man kan bli avhängd. Skönare då att lufsa ensam i skogen.

Jimpa sa...

Jag vore tacksam om du i fortsättningen "hängde" ut mitt namn direkt i blogtexten Adde;-)
Jag vet att cykel kan vara jävulusiskt jobbigt och ÄR bra träning om man är cyklist eller vill bli bra på att cykla.
Jag tvivlar däremot starkt på att man utvecklas och blir en bra skidåkare om man spenderar mer tid på cykeln än på rullskidor och annan mer skidspecifik träning.
Men va vet jag som är trångsynt och halvborta ? :-)

Unknown sa...

Förlåt Jimnie. Ska inte upprepas. Men det är ju ned skidåkare som hållit på också. Det har du väl en poäng i. Sen är det ju olika från person till person. Jag tycker cyklingen passar bra för mig, och framförallt så tycker jag att det är kul. Och det är ju nog så viktigt. Jag har ju inte ditt psyke att bomba dubbelpass 48 dagar i sträck. Därför kör jag lite cykel tillsammans med andra bättre cyklister än mig och får på så sätt bra träning. Iaf för hjärta lungor. Gött dä! ;)

Jimpa sa...

Ja det är ju jag därför vill jag vara med vid namn :-). Kör på du Adde. Jag tror på mitt och du på ditt. En bra början är att tro på det man gör. Sedan återstår det att se hur långt det räcker.

Unknown sa...

Just! :)