söndag, januari 29, 2012

Bild från dagen, tankar och resultat Hornbergsloppet


Spurten om tredjeplatsen mot Ronnie Löf.

När jag tappade täten efter 26 kilometer och kände att segerchansen var borta så gav jag upp att försöka gå ikapp och riktade in mig på tredjeplatsen. Vilken jag hade fram till 20 meter innan mål.. Gick väldigt sakta och avvaktande mellan 6 och 19 kilometer på andra varvet, därav det långa tidsavståndet till ettan och tvåan.

Känner att jag inte riktigt får stakningen att stämma i högre farter. Har inte riktigt psyket, och är nog lite för dåligt tränad. Nu biter jag ihop, tar mig igenom denna säsong och kör på hårdare i sommar än föregående år!


Motljusbild från starten.

Resultat här

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trist att du inte är nöjd med loppet, bra kört ändå. Lite roligare, tycker jag, är att Ronnie ser ut att åka med sjukt långa stavar på spurtbilden!

Affe sa...

Gött väder åtminstone

Anonym sa...

Bra tänkt gosse !Så talar en Tävlings-människa :)
Pops