tisdag, december 13, 2011

Framtiden, mål, tankar och annat trams


Hej alla läsare och övrigt löst folk.

Tänkte förmedla för er hur jag ser på framtiden med träningar, tävlingar och så vidare.

Blir det cykel? Blir det skidor?Löpning? Något annat? Ingenting?

Ja, dessa frågor tänkte jag försöka svara på i detta blogginlägg.

Först och främst så kan jag säga att jag inte har några som helst planer på att lägga av med idrotten. Då blev vi av med den funderingen.

Cykelcross

Efter att ha avslutat en cykelcrossäsong i superklassen med blandade resultat så blickar jag nu framåt mot skidsäsongen. Med cykelcrossen är jag rätt nöjd ändå, speciellt efter att ha kollat igenom föregående års resultatlistor och kan konstatera att det i år bjudits på mycket hårdare motstånd. Både i toppen och på bredden. Jag kan konstatera att jag hänger täten med på de tungåkta partierna och uppför. Medan jag utför och i kurvor fortfarande tappar en del tid. Även om det blivit bättre och bättre. Detta vill och tänker jag fortsätta med även nästa år.


Skidor

Nu väntar en säsong med skidor och vinter (om den nu bara slår till på riktigt någongång). Precis som förra året kommer fokus ligga på långlopp och Vasaloppet. Jag kommer så klart också åka traditionella lopp och någon sprint.

Om jag jämför mig med föregående år så tror och tycker jag inte att jag är sämre i alla fall. Så målen är att ligga kring topp 7-8 på de långloppen jag åker och topp-50 på Vasaloppet.


Träning, tankar och övrigt

Jag kommer fortsätta träna på rätt skapligt. Ligger mellan 6-7 till 15 timmar per vecka. Har varken tid eller lust med mer då jobbet tar upp rätt mycket tid. Kommer köra mestadels skidor, styrka och sen försöka köra testcykelintervaller kring var 10:e dag.

Trivs rätt bra med livet som det set ut nu, då jag ändå har rätt bra med fritid och kan träna och ta ledigt lite som jag vill.

Så nu har ni lite mer koll, frågor på det?

3 kommentarer:

Öijer sa...

Hur blir det med landsvägskarriären?

Anonym sa...

Och när flyttar du och frugan till Dala Floda för gott? // Paddlarn

Unknown sa...

Det återstår att se Henrik. Men målet är att köra åtminstone en del.

Tidsfråga Paddlarn!