lördag, december 03, 2011

Beskrivning av dagen


Från Manges runkdator så blir bilderna roterade, av någon konstig anledning.

 

Hallå.

Då är snart lördagen till ända här nere i Spanien.

Vi började dagen med att gå ner på stan för att köpa frukost. Efter ätning av nyss nämnda frukost så tog jag det lite lugnt medan Mange fixade på en kasett på sina nybyggda rexlex-hjul med guldnaven. Mannen med medaljen  måste väl ha grejer med rätt kulör förstår ni väl?!

När vi var klara med frukost-ätning och så även lunch (äter vi bara eller?), så letade vi rätt på vår mäktiga peugeot-skåpbil i ett av alla parkeringsgarage, slog in Igorre på GPS:en och for iväg. Sista biten av resan var skyltad ända till tävlingsplatsen, här snackar vi. 

Vi parkerade just bredvid banan. Vi bytte om, Mange skulle testa banan och jag stack ut på en löptur. En timme skulle vi träna. Jag körde 10 minuter uppvärmning, 15 minuter 10"-20", 15 minuter tröskel, 20 minuter nedjogg. När jag kom tillbaka till bilen så frågade jag Magnus om jag fick testa banan ett varv med hans cykel. Sagt och gjort, så körde jag runt denna ganska tråkiga banan med hans cykel som har 3-4 centimeter för högt ställd sadel. Men det gick bra det med, kul att ha fått testat en världscupbana.

När vi var tillbaka till bilen så skulle vi försöka oss på att leta rätt på en högtryckstvätt, vilket inte var det lättaste. Vi hittade på en fontänliknande "vattengrej" där vi sköljde av det mesta, bredvid oss tvättade en trött spanjor med shimano pd540-pedaler (=inte så snabb kille?). När cykeln fått bort den mesta skiten så gick vi på manager-meeting. Mange får nummer 43 och blir uppropad som nummer 32. Kan bli spännande imorgon!

Nu sitter han och limmar däck, jag bloggar och äter ölkorv!

Hörs, hej hej!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Mange lär verkligen uppdatera till Mac så att bilderna blir raka =)

Adam Steen sa...

Haha.