söndag, oktober 09, 2011

Trött igår pigg satan idag!





Hallå!

Idag var det ett helt annat scenario. Med en kvart kvar skickade jag i mig tre koffeintabletter. Stod sen i andra ledet i starten då jag var lite sen in i startfållan. Kom iväg bra typ runt tionde plats, hade lite tur när folk kraschade bredvid mig och låg helt plötsligt åtta.

Höll mig lugn på den platsen hela första varvet. Ut på andra hade jag lite hybris och gick upp på tredjeplats med lucka bakåt vilket jag höll ett tag. Med tre varv kvar kom Janne Jakobsson och gårdagens tvåa Anders Stenberg ikapp mig. Jag släppte iväg dem litegrann och höll behörigt avstånd utan att hetsa.

Med två varv kvar klippte jag ikapp dessa två medan Johan Norén hade kört ikapp och förbi oss och låg nu ensam trea. Jag drog i mig en red bull-shot, psykade Janne genom att säga: "Är du stum?", "Idag har jag kanonben, så du får svårt att slå mig nu!". Dock så fick jag äta upp de orden lite när han och Anders turades om att köra stenhårt, starka som de är!

Ut på sista varvet så ökade Janne farten markant, men jag lyckades följa. Innan sista stigningen passerar jag Anders och just inför sista branta löpbacken passerar jag Janne och springer ifrån honom. Har sedan ett bra tryck sista 4-500 metrarna och är inte långt efter tredjeplatsen.

Nöjd satan idag, någon som har bilder på mig får gärna skicka dem!

Passdata:

47,37 minuter
193 maxpuls
179 medelpuls
220 höjdmeter
951 kilokalorier


Inga kommentarer: