fredag, oktober 07, 2011

Inför helgens CX-cup

Imorgon klockan 07,30 så åker vi (jag, Robban, Oscar, Johan Ekman och JanneJ) ner mot helgens första cuptävling. Den kommer att utspela sig i Kumla på förra årets SM-bana. Albmy IK är arrangörer, mer info finner ni här. 

Söndagens tävling kommer gå av stapeln i Söderköping. Jag antar att det är samma bana som förra året, den var riktigt riktigt tuff. Inte så teknisk, men väldigt grisjobbig! Mer info finner ni här.

CX-cupen har ju en egen hemsida också som ni vet, där finner ni det mesta krin cupen, men också annat inom cykelcross, sidan hittar ni här.
Jag har tagit det lugnare i veckan med träningen, har ju på två veckor jobbat drygt 100 timmar, så det har varit tufft att hinna med mycket träning. Fokuseringen har varit på ett hårt pass denna vecka, därefter så mycket vila och återhämtning som möjligt. Jag känner att det är lika bra att jobba när jag får möjlighet till det, det går ju periodvis. Om någon vecka kanske det inte alls blir lika mycket jobb och då kan jag kliva på med mer träning igen.

Hoppas detta är en fungerande plan inför kommande cykelcrosstävlingar, men också inför vintern. Får ju trots allt hårda "träningspass" på helgernas tävlande!

Under dagens jobb hittills så har jag instruerat fem stycken gymsugna personer, jag har hunnit med att städa och också kört lite mage/rygg för egen del. Tänkte sedan (som jag skrev tidigare) köra ett lättare rullpass på cirka en timme, där jag lägger in några spurter och en 3-5 minuter halvhård intervall för att väcka kroppen. 

Det har varit lite dåligt med kommentarer på slutet, kanske någon som har en fråga att ställa?   

Inga kommentarer: