onsdag, oktober 19, 2011

Fjällräven Polar

Platschefen på Actic, tillika min chef där; Christian Teledahl har bett (tvingat?) mig att promota hans tälvingsbidrag till Fjällräven Polar. Vad är då Fjällräven Polar? Såhär skriver Fjällräven på deras hemsida:

Fjällräven Polar
- ett unikt vinteräventyr

Fjällräven Polar är ett 330 kilometer långt vinteräventyr norr om Polcirkeln. Det är en unik möjlighet för dig utan särskilda erfarenheter av friluftsliv under vintern att få uppleva ditt livs äventyr. På egen hand får du navigera ett hundspann tvärs igenom till synes ogästvänlig vildmark. Över karg tundra, frusna sjöar och genom snötyngda fjällskogar. Övernattningarna sker i tält eller under bar himmel, kanske i sällskap av norrsken. Färden startar vid de norska fjordarna i Signaldalen för att avslutas nära Jukkasjärvi i Lappland.
Blir du antagen kommer vi stå både för din resa och förse dig med all utrustning du behöver för att genomföra färden. Självklart finns våra friluftsexperter hela tiden till hands för att guida och dela med sig av kunskaper om hur uteliv vintertid kan vara både behagligt och säkert.


Vi är övertygade om att vem som helst – med rätt kunskaper och rätt utrustning – kan uppleva sitt livs stora äventyr. Missa inte denna unika chans att uppleva en av världens sista orörda vildmarker.

Fakta Fjällräven Polar 2012

Tid: 10-14 april 2012
Startplats: Signaldalen, Norge
Målgång: i närheten av Jukkasjärvi, Sverige
Total sträcka: 330 kilometer
Ansökningstid: 15 oktober-15 november 2011

Här är Christians tävlingsbidrag:


För att rösta klicka här.


Röstar ni så har han utlovat (hotat?) med en kram från antingen mig, honom, eller kanske båda? Det vore kul för honom om han vann detta och får deltaga i denna tävling. Det blir även kul för mig då jag förhoppningsvis får mer timmar på gymet! Win-win där!!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har jag röstat, nu får Christian fixa fram en plint som tack för hjälpen :)

cs

One Piece sa...

Ska lägga en röst jag också. Skadar ju inte. :)

Unknown sa...

King!