torsdag, september 01, 2011

Klar med första, mot andra..

..Jobbet.

Har putsat fönster hela dagen. Nu sitter jag i bilen på väg emot Tällberg och Green Hotell för ett samarbetsäventyr.

Roliga jobbuppdrag och bra väder. Men tankarna och fokuseringen är någon helt annanstans. Det är nämligen så att min X åkte till USA idag och ska vara borta cirka fem veckor.

Tråkigt nog kan jag inte träna ännu heller, fortsatt förkyld. Så jag blir väl ännu fetare och stummare nu. Men frågan är om jag just nu är sugen att träna när min älskling är på andra sidan jordklotet.

Behöver lite tips och stöttning här. Någon som varit med om samma? Eller som har idéer om tankesätt osv? Vore tacksam för det.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du Adam, du kommer klara dig galant utan Jessica i 5 veckor. Det låter länge, men de går fort!! Bara du har något att sysselsätta dig med under tiden så kommer dagarna bara rusa förbi och vips så är hon i din famn igen!
Passa på att umgås med vänner nu och jobba extra eller nått! Å nu har du ju fem hela veckor på dig att planera nått helt underbart mysigt tills hon kommer hem som du kan överraska henne med =) Du vet, vi tjejer ÄLSKAR ju överraskningar :D Hoppas du mår bra!! // Linda

Anonym sa...

Försök glädjas med din tjej som ska ut på äventyr istället! Hon växer ju med en resa och det är bra för förhållandet i längden om man gör saker och utvecklas. Inte kul för henne att åka iväg om hon vet att du sitter hemma och är sur och ledsen. Uppryckning! Bara att gillal äget. Nästa gång är det din tur=)

Unknown sa...

Tack