fredag, september 23, 2011

Crosspass och kärlek!


Hade äran att få träna med dessa två mäktiga "käärar" idag! Den ena finare än den andra.

Hej där.

Nu kommer jag och stör er såhär på fredagskvällen för att berätta om min träning som ingen ändå bryr sig om, men det skiter jag i. Jag har nämligen kört ett crosspass (stakning och löpning) med Darnerud. Jone var med och tröttade sig på löpningen. 

Vi började passet med att staka. Från Skuggarvet, in till Lugnet, uppför Sjulsarvsbacken till Kårestugan, ner till Lugnet och hem till Skuggarvet igen. "Darne" tryckte på så att asfalten skrynklade sig, det var som om vi skulle mötts och jag blev förkyld av vinddraget när den långhårige besten flög förbi mig i sin överljudsfart. Hade lite träningsvärk i överkroppen från gårdagens styrkepass, så det var fint att få ge gubbkroppen ytterligare en duvning. 

Efter 1,10 timmars lidande så var vi äntligen hemma och det var dags för ombyte till löpskor och bilfärd ner till Lugnet (jag ville springa i Skuggarvet upp och nedför Hornberget, men "kvällseventchefen" Jone ville löga sig runt lugnetmilen, så det var bara att rätta in sig i ledet). Vi sprang i ett lugnt tempo (5,50 min/km i snitt), men jag var ändå rätt halvseg medan de andra tu trippade på oberört. Vi sprang i cirka en timme, och fick således 2,10 timmar att fylla i träningsdagboken, katching!

Till sist måste jag dela med mig av min nya kärlek:


Blir ju sådär fnittrigt tonårskär av denna mäktiga bit!

Passdata:

2,08,39 timmar
125 medelpuls
155 maxpuls
470 höjdmeter
1280 kilokalorier

2 kommentarer:

Unknown sa...

Meh! Ni körde ju inge Cross juu

Unknown sa...

Det var just det.