fredag, augusti 05, 2011

Styrka och stakning.





Puh, jag var trött i kroppen redan innan dagens träningspass. Så ni kan ju gissa hur det känns nu! Är väl ganska såinihelvete stum just nu. Tänk vad snabb man vore om inte den där stumheten fanns. Henrik Öijer exempelvis har ju aldrig haft dessa problem..!

Jag och X körde i alla fall stakning från Skuggarvet, in till Lugnet, uppför Sjulsarvsbacken, ner till Lugnetgymmet för en halvtimmes intensivt gymande med skivstångsövningar.

Nä styrkan var klar så begav vi oss hemåt. Under hemfärden så körde vi diverse styrkeövningar på rullskidorna och även fem stycken impulser. Hon är stark den där X, kul att hon förnedrar mig till den milda grad att hon åker åttor runt mig då.. Nästan i alla fall.

Nu sitter vi här och är tämligen slutkörda i överkropparna. Fint med ännu mer träningsvärk imorgon. Och då tänkte jag lura ut oss båda på ytterligare ett idiotpass. Mer om det imorgon mina vänner. Godnatt!

2 kommentarer:

Tobbe sa...

Men det är väl jâmt precis gôr bra om ho är snabbare än dig...;) Kommer du ju alltid att ha något fint att titta på och jaga när ni är ute och tränar...;)
Tänk om jag hade samma förutsättningar så hade jag varit hälften så osnabb som jag är idag...;)

Unknown sa...

Haha sant det :)