lördag, augusti 27, 2011

Seger i Sundborn Triathlon


Segrande lag; Team Briko MaPlus!

Vid lagmötet innan start så bestämde vår lagledning att uppgradera laget med min storlöpare till tjej; X

Efter ett väl genomfört lopp av oss alla tre i laget så tog vi hem segern i lagklassen idag. Trea i mål totalt var vi, men före oss hade vi storfräsare som Clas Björling och Johan Kärner.

Simningen gick bra för Tobbe, han kom upp ur vattnet som femma och växlade över till mig. Jag gick ut stenhårt och plockade tid och placeringar. Innan vändningen hade jag stumnat något och låg fyra, piggnade i lite igen på tillbakavägen och växlade över till X som första lag och tvåa totalt. Min tid på cirka 75 meter löpning, hämta cykeln, sju kilometer cykel och ytterligare 75 meter löpning för att växla över till X var 11,34. Effektiv cykeltid var cirka 10,30.

X var jätteduktig på löpningen och tappade endast en placering och det var andra herre i mål. Riktigt imponerande!!

Vi tävlade i mäktiga tröjor idag!

Efter cyklingen så sprang jag runt växlingzonen och växlade till X.


Trött kille efter målgång.

Tävlingsdata:

178 medelpuls
194 maxpuls
50 höjdmeter

Inga kommentarer: