måndag, augusti 29, 2011

Halens

Jag vill tipsa om en bra kläd- och modesida på Internet. Här kan man bland annat handla Kläder online. Det är företaget Halens AB som är Sveriges ledande distanshandelsföretag och ingår i koncernen Halens Holding AB. Koncernen är svenskägd med sitt säte i Borås, omsätter 1,1 miljarder per år och har cirka 300 anställda. Deras marknader är Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Lettland. I sortimentet så hittar man: mode, hemtextil, möbler, hemelektronik, skönhetsartiklar och hälsokostprodukter. 

Halens är ett väletablerat företag, med ett riktigt bra sortiment, de ger ett seriöst och professionellt intryck och deras hemsida är väldigt snygg och lättnavigerad. Skulle jag beställa kläder på Internet så skulle jag med största sannolikhet använda mig av Halens och deras tjänster. Deras hemsida ger ett bra och seriöst intryck, vilket jag tycker är väldigt viktigt när jag handlar på nätet!

De har snygga och moderiktiga kläder, bra elektronikprylar och väldigt bra priser.

Man kan följa Halens på deras egna blogg, på Facebook, på Twitter och även på Youtube, de är alltså väldigt moderna och medvetna om att hänga med i den tekniska utvecklingen, vilket är bra för deras marknadsföring och på sikt också för deras omsättning och resultat.

Så passa på att klicka er in på Halens internetsida, kika runt i deras enorma sortiment och beställ. Ni kommer garanterat bli nöjda och göra en bra affär.  


Inga kommentarer: