onsdag, juli 27, 2011

Ytterligare ett nytt jobb!


Efter dagens nio arbetade timmar så åkte jag direkt på ett möte med mitt nya jobb; Actic gym (gamla Nautilus) på Lugnet! Gjorde klart lite detaljer. Anställningspapper är klara, så nu är det bara att köra. Jag kommer dock inte sluta på något av mina andra jobb, utan bara försöka pussla ihop någon form av schema som passar för de olika. Det ska jag försöka lösa imorgon.

Kommer bli spännade med detta jobbet. Att jobba med och/eller inom idrott är ju något jag alltid viljat göra!


2 kommentarer:

Anonym sa...

STORT grattis Adam! Du förtjänar verkligen ett jobb, som du har letat å nu får du ju jobba med "idrott" vilket passar dig utmärkt ju!!! Du får väl hoppa på en kurs till PT, de skulle passa dig!!! Fast de är kanske de du ska jobba som :D

Hoppas allt är bra med dig!

// Linda

Unknown sa...

Tack så mycket!