fredag, juli 22, 2011

Den fruktade väggrundan!

Idag har jag fått testat på Team Kalas väggningsrunda. Rundan som Mattias Nilsson enligt uppgift väggar var och varannan gång.

Turen jag och Magnus Darvell körde var: Skuggarvet - Bjursås - Norr Lindberg - Leksand - Djura - Gagnef - Bäsna - Kvarnsveden - gamla Leksandsvägen - Lugnet - Skuggarvet.

Kände mig rätt så stark i princip hela passet. Blev en aning krispig sista halvtimmen bara. Men jag lyckades ligga bredvid den starke Magnus hela passet, så det får jag ju vara nöjd med, plus att jag inte väggade! Det enda jag gjort sedan jag kom hem är att legat i soffan och druckit RockStar samt ätit choklad. Jag är smal.

Passdata:

135 kilometer

4,27,11 timmar
127 medelpuls
162 maxpuls
1105 höjdmeter
2747 kilokalorier

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, har du något bra tips på mtb däck som går ruskigt:-) lätt främst grusväg och fina stigar. Sen såg jag att du körde 5km på 6.53 låter riktigt snabbt men vad tror du skillnaden skulle varit om du kört på MTB i stället?
Lycka till framöver..

Adam Steen sa...

Schwalbe Furious Fred ska gå lätt. Ja, det kändes bra. Skulle säkert gå två min saltare tror jag. Tack så mycket!:)

Tobbe sa...

Furios Fred är det som gäller om man vill ha ett snabbt MTB-däck.
Det är mitt favvo däck när jag tävlar...men dom ska vara känsliga för punkteringar sägs det...inget jag märkt dock...

Unknown sa...

Exakt!