fredag, juni 17, 2011

Dags för nytt/fler jobb?!


Förutom de tio plantlådor på näst sista hygget så är detta den sista planten för denna säsong (som det ser ut idag i alla fall)!

Halloj.

Ytterligare en lång arbetsdag till ända. Slit och släng, fram och tillbaka. Känns som att jag skulle behöva ta det lugnt i åtminstone en dag för att kunna bli frisk och få träna igen. Men men, hoppas på att det lugnar ner sig en aning framöver, så det är lika bra att köra på när möjligheten finns. Dock redan nästa vecka börjar det avta, och verkar inte generera allt för mycket timmar på de olika jobben, lägg därtill att jag troligen är klar med planten. Så ni förstår ju själv att jag skulle behöva ytterligare ett jobb (!), helst någonting inom sport. Ska det vara en omöjliget?

Nu är det väl snart dags för en aningen sen middag tycker jag. Tack för idag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du ligger på bra med arbetet nu, plantsättning är ett jobb som kräver sin man utan tvekan, har själv sysslat med det i ett par år men nu var de länge sedan, tack o lov hehe :) Angående jobb, jag tycker det verkar helt otroligt att inte butiker som Inter sport, stadium, team sportia m.fl inte har utrymme för en person som dig som kan så mycket om skidor och allt som hör det till, har du legat på pm arbete hos dessa butiker? Antar att du bergis har det men om i te så tycker jag du ska ligga på där, likaså cykelcentrum i blg har ju skidförsäljning, de är ju dock en ganska liten butik men värt o lyssna iaf! Lycka till med jobbjakt och träningen!! Hujj

Unknown sa...

Tack för kommentaren. Har väl inte legat på där alltför mycket tyvärr. Borde faktiskt göra det och tänkte ta tag i det när det lugnar ner sig lite och jag "bara" har ett jobb. Tack tack! :)