måndag, juni 27, 2011

Äntligen en träningsrapportering



Hallå.

Det var ju bara sisådär en sjuttioelva dagar sedan jag tränade. Så det var väl på sin plats idag att få ut och röra på min bleka och feta gubbkropp. Bestämde mig för att cykla och jag bestämde mig också för att cykla fort (alltså så fort en överviktig trötting som inte tränat på över två veckor kan). Plågade mig runt vändan: Skuggarvet - Sundborn - Toftbyn - Gårdvik - Svärdsjö - Kårtäkt - Karlsbyheden - Hosjö - Strandvägen  - Hanröleden - Bojsenburg - Lugnet - Skuggarvet. 

Kändes bra fram tills någonstans just innan Svärdsjö, där dog benen och där började motvinden. Jag bet ihop och tänkte att det bara var resten kvar vid det här laget. Kändes faktiskt överlag mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Flåset var faktiskt rätt bra, men benen var inte direkt på min sida idag, de gnällde och hade tendens till kramper så fort de fick chansen till det (sisådär var och vartannat tramptag, eller nåt). 

Nu får jag hoppas att jag inte få bakslag på förkylningen, utan att jag kan börja träna nu, och komma upp i en skaplig nivå inom en snar framtid. 

Lyckades ta några bilder under passet också:


En mäktig man.


Använde mina nya fina posten-strumpor.


Anländer här till metropolen Toftbyn.


Jag och min träningskompis "skuggan".

Passdata:

62 kilometer
34,14 km/h snittfart

1,49,05 timmar
166 medelpuls
188 maxpuls
515 höjdmeter
1791 kilokalorier

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du är på gång att träna igen!!

Unknown sa...

Oj, tack! :)