tisdag, maj 17, 2011

Plant-, rullskids-, och styrke-premiär


Hade idag äran att få träna med Johan "MR Mäktig" Darnerud!


Dagen till ära hade han tagit fram mygelskidorna (2-3:or mot mina tech 3-3), han hade visst fått för sig att jag var en sådan där snabbing.

Idag blev det många premiärer. Först planten, ingen succé direkt med plus sju och spöregn, så fort jag stannade till så höll jag på att frysa ihjäl. Men jag höll modet uppe och genomförde dagens uppgifter med galant (ursäkta ironin..). 

Dagens andra och tredje premiärer blev precis som rubriken skvallrar om, nämligen rullskidor och ett "riktigt" styrkepass. Började med att staka mig in till Lugnet, taktisk lagd som jag är så hoppade jag över pulsklockan, tror inte att den är kapabel att visa hjärtfrekvens över 250?! Väl inne vid Lugnet så mötte jag upp Darnerud. Vi gick in i friidrottshallen och körde ett styrkepass bestående av både skivstångsryckande och lite egen kroppslyftning. Vi var väl där inne i sisådär en timme. När vi kände oss nöjda så begav vi oss ut på rullisarna igen, först ett varv kring Lugnet och Järlinden, innan det var dags att dra sig hemåt till det smått värdelösa pojkrummet i Skuggarvet igen.. 

Kändes väl hyfsat för att vara en värdelös klenis som mig. Dock så kändes det något i armbågarna sista tio minuterna, men det kan väl kanske bero på att jag enbart stakade och att det var första passet. Vad vet jag..

Passdata:

1,10 timmar stakning rullskidor

40 minuter gymstyrka  

Inga kommentarer: