torsdag, april 21, 2011

Skäms på mig

Hejsan alla läsare.

Det har varit dåligt med längre inlägg här på bloggen under en längre tid nu. Varför har jag varit så dålig då tro? Jo, jag har ju mestadels flängt omkring, utan att egentligen ha gjort något speciellt "viktigt". Därav har jag ej heller suttit vid en dator och skrivit utan mest bloggat med min iFån. 

Vad gör jag då på dagarna förutom att spruta näsan full med nässpray och hosta tremiljonertvåhundrafemtiotusensjuhundrafyra gånger? Inte mycket. Men jag har faktiskt sökt en del jobb, gjort en del viktiga saker (som att deklarera i firman, betala in skatt, checka in online inför flygresan till Mallorca och annat småfix) och svarat på en rad mail som förhoppningsvis kan hjälpa mig med någon form av jobb framöver. 

Jag som är ett stort fan av hiphop och då främst svensk sådan har hunnit lyssnat på Adam Tenstas nya skiva: Scared of the dark och Kartellens nya "tolva": Reflektion. Tyvärr var ingen av dessa någon höjdare, men efter några ytterligare lyssningar kanske jag ändrar åsikt.

Det spritter i kroppen när jag inte har tränat sedan femmilen, förutom den roliga velodromkursen i lördags. Jag vill ju ut och sprätta på landsvägen, men det går inte när näsan är full med tre liter snor, per näsborre och bröstet kraxar som en storrökares med KOL.  Men snart, snart så hoppas jag att jag kan sätta mig på sadeln och klämma mil efter mil!

Idag är det tänkt att jag ska åka till Mora och träffa X. Får se hur det blir då, känns lite roligare här i residensstaden ändock, men jag vill ju träffa henne också. 

Ni förstår, jag har ju ett hektiskt liv, hur ska jag kunna hinna med att träna och jobba, med alla dessa saker hängande över mig? Skämt åsido. 

Något som känns skönt är att jag i alla fall har gjort klart med att sätta plant, vilket jag kommer att börja med direkt efter Mallorca-resan (3-12:e maj). Tyvärr kommer det inte bli lika mycket som förra året, men jag kommer ju förvisso att plantera själv detta år. Det tillsammans med en del uppdrag från eventföretaget jag jobbar på och också ytterligare krokar ute gör att jag i alla fall slipper oroa mig alltför mycket. Men jag måste ju ändå ligga på mer för att få saker och ting klart. 

Nu får det vara nog med text för denna gången. Avslutar med två bilder:


Fick syn på legenden DiscoKjelles bil igår!


Åt frukost idag till en mäktig utsikt som vanligt i Skuggarvet!

Inga kommentarer: