måndag, mars 07, 2011

Vasaloppsbakis

Hej hej.

Det var inte mer än att jag tog mig upp idag. Det värker och jag är stel i varenda muskel, så det blir skönt att bara ta det lugnt idag.

Igår när jag gick i mål tänkte jag: "aldrig mer Vasaloppet". Men redan idag har jag börjat tänka på och se fram emot Vasaloppet 2012. Tänk hur galen man kan vara, kan tänka mig att fler än jag tänker likadant.

Hittade en resultatlista för de 500 första i Vasaloppet just. Klicka här för att hitta den.



4 kommentarer:

Jakob Minell sa...

Tänkte precis likadant. Igår när jag gick i mål var det "fan inge mer skidor, det räcker nu". Nu är man nästan lite smådeppad över att Vasan är över och man börjar redan planera inför nästa :)

Unknown sa...

Låter fint det! Hur gick ditt lopp då?

Jakob Minell sa...

Det gick riktigt bra. Hade som mål att slå 6 timmar och medaljtid och klarade det på 5.39, så uppnådde båda målen. Det är dock svårt att veta hur man skall disponera ett sådant långt lopp, det längsta jag åkt innan är 45 km, men det gick ju bra ändå :). Känner ni elitåkare också toppar och dalar genom loppet eller är det bara ett lidande från start till mål?

Unknown sa...

Härligt, grattis! Ja, det är svårt att veta det. det krävs några lopp för att få rutinen. Visst har även vi toppar och dalar. Men för min del var det dal från start till mål detta år :)