söndag, mars 13, 2011

Trea.






Hej.

Idag kändes det mycket bättre än igår. Vi startade i omvänd ordning mot igår, alltså: den som kom först fick starta sist, osv. Dagens bana var runt elit 15-banan på Lugnet. Jag startade idag som näst först (tre av de som var bakom mig igår kom ej till start).

Gick ut i ett skapligt högt tempo och kroppen svarade bra. Efter cirka fyra kilometer kom Rikard Tynell (startade nio sek bakom) och Jim Åhl (startade cirka 15 bakom) ikapp mig. Jag hängde då på dem, efter ytterligare några kilometer kom Kalle Gräfnings (startade 27 bakom) också ikapp. Vi turades om att dra allihopa, jag passade till och med på att rycka, men kom aldrig loss.

Upp till högsta punkt på milen med cirka fyra kilometer kvar så får Kalle en lucka på Jim och mig, medan Rikard blir tvungen att släppa oss lite. I sista långa backen så rycker jag ifrån Jim. Jag håller undan för honom in i mål, samtidigt som Kalle går i mål cirka 7-8 sekunder före. Jim ungefär lika långt efter. Så med egen uträkning så kom jag totalt trea efter denna helg, och det är jag nöjd med!

Passdata:

1,48,24 timmar skate
37,00 minuter tävling
150 medelpuls
192 maxpuls
500 höjdmeter
1506 kilokalorier

Inga kommentarer: