onsdag, januari 19, 2011

10"-20"-klassiskt!




Så, äntligen var min 10"-20"-premiär avklarad, har inte kört det sedan den 24:e november. Sjukdom är den enkla förklaringen. Idag var det i alla fall på tiden att få detta första pass avklarat!

Jag åkte på elljus-1,5:orna, elljusfemman i Hemus och på Vasaloppsspåret mot Eldris. Tre stycken kvartar var planen och likaså utfallet. Känns skönt att jag kunde ta mig igenom passet, pulsen var bra och kroppen kändes inte alltför dålig för att vara en (minst?) 12 kilo för överviktig motionär som bara bloggar och jobbar på "diverse underbetalda skräpjobb". Så jag är nöjd!

Nu sitter jag här med stödstrumpor, skriver blogg och hoppas på att mina Burn-piller ska ta bort åtminstone en del av mitt fett, så att en del av er läsare inte ska behöva bli äcklade av att läsa den.

Passdata:

1,23,44 timmar klassiskt
151 medelpuls
177 maxpuls
145 höjdmeter
1164 kilokalorier
  

3 kommentarer:

håkanlöfström sa...

Du ser då väldans nöjd ut efter passet iaf:-), betyder att formen kommer blixtsnabbt!!! Kan nogbero på en blandning av talang och 10/20!!
/HANK

Unknown sa...

Haha, jajjemen! :)

Anonym sa...

Superb blog post, I have book marked this internet site so ideally I’ll see much more on this subject in the foreseeable future!