onsdag, december 15, 2010

Jobbtankar och silverrekomendation!





Hallå där.

Jaha. Onsdag idag. Vaknade och var värre i min förkylning igen. Känns sådär lagom kul.. Ingen träning på ett tag framöver är jag rädd.

På fredag och söndag är tanken att jag ska sälja julgranar utanför City Gross åt min klubb Falu CK. Skoj att kunna hjälpa till.

Annars är det stiltje på jobbfronten. Hade varit skönt med ett extrajobb, typ 1-4 dagars jobb i veckan. Varierande tider och varierande jobbuppgifter. Få in lite extrapengar bara så att det går runt. Skulle kunna jobba i Falun, Mora eller någonstans däremellan.

Någon som behöver hjälp med skidteknik, skidvllning, träning, etc.? Bara att höra av er till mig. Sådant jag sysslar med i mitt företag. Jag säljer också produkter, för tillfället är det kosttillskott. Helhetshälsa och Kolloidalt silver. Silvret är lite av naturens antibiotika och det tycker jag att alla borde prova!

Hör av er!

5 kommentarer:

Stefan sa...

Jag var på Leax ocg då frågade jag om jobb till dig, dom var intresserade men tyvärr kan dom inte erbjuda nåt annat än heltid, dom får inte för facket.

Unknown sa...

Okej. Skulle ju kunna jobba där ett tag. Vart där förut via Adecco. Du är snäll iaf som frågat, tack!

Stefan sa...

Ja det var det jag kom ihåg, hon produktionschefen kom ihåg dig också men som sagt ingen deltid/tim anställning där tyvärr.

Hexmaster sa...

Är det sådana länkar som du får 500:-/styck för? Det är ju rent kvacksalveri, som Helhetshälsans blodgruppsdieter (BÄ-metoden), homeopati (!)...

Unknown sa...

Okej okej. Får fundera då. Tack iaf!

Får inte betalt för dessa länkar "Hexmaster". Du får tro vad du vill..