fredag, oktober 15, 2010

Pre-cykelcross


Oscar Ekstam är snäll och lånar ut sin långärmade tempodräkt till mig.

Godkväll.

Idag har det legat på. Efter jobbet så åkte jag direkt till pappa (via Dala Wärdshus för uthämtning av matlåda), han skulle nämligen hjälpa mig att svetsa ihop mitt avgasrör på min nybesiktigade bil.. Ja, den gick igenom.

Efter "bilfixet" så bar det hemöver för att fixa med cykeln jag lånat, fick dock inte av pedalerna (hade inte rätt verktyg hemma), så jag cyklade upp till Skuggarvet, sprätte till upp på toppen av Jungfruberget. Fixade pedalerna i Skuggarvet och sprätte sedan upp till Jungfrubergstoppen åt andra hållet (4,49 från dalen i Skuggarvet till toppen på Jungfruberget/Urfjäll, endast fyra sekunder sämre än i sensomras med LVG-cykeln.). Efter det så rullade jag ner till crossbanan, åkte två varv, träffade på Robban och följde med honom på ytterligare två varv i högre fart. Känns helt okej i kroppen, men det här med teknik, kurvtagning och annat som är bra att kunna för att vara en snabb crosscyklist kan vi ju ta en annan dag..

När vi snurrat klart så åkte vi ner till Oscar som lånade ut lite cykelkläder åt mig, tack! Cykeln då? Det var grymt att cykla med en cross, helt klart en mycket bättre känsla än med MTB, tack Christian!

Passdata:

1,21,50 timmar
141 medelpuls
183 maxpuls
335 höjdmeter
1014 kilokalorier

Till sist; fick faktiskt en bild på höstens första snöfall:



Ses vi imorgon?


Inga kommentarer: