fredag, oktober 22, 2010

Avtal24.se





Jag vill passa på att tipsa om en bra juridiksida, där du kan bli din egna jurist, och på så vis få självhjälp vid bland annat juridiska frågor, Avtal24.se heter sidan. Där kan man också få bra avtal för företag. Så här skriver dom om deras webbsida:

"Avtal24 gör juridiken tillgänglig för privatpersoner och företagare via en unik applikation där du blir din egen jurist. Via ett pedagogisk flöde ställs du inför val och skräddarsyr ditt avtal utifrån dina behov."

Bland deras populära tjänster inom privatavtal märks: Samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, inbördes testamente och andrahandsuthyrning. De populäraste tjänsterna inom företagsavtal är: sekretessavtal, anställningsavtal, aktieägaravtal, handelsbolagsavtal och företagsfullmakt.

Personligen så tycker jag att deras site är riktigt bra, informationsrik och lätt att hitta på. De har ett kanonbra utbud och deras tjänst är helt klart användbar!

Så klicka er in på Avtal24.se när ni behöver juridisk rådgivning! Det ska i alla fall jag göra så fort jag behöver rådgivning och tips!

2 kommentarer:

Maria S sa...

Jag håller på att upprätta ett äktenskapsförord på avtal24, dem är väldigt trevliga när man ringer och behöver hjälp. Man vill vara säker på att det blir juridisikt korrekt sen när man skriver på och så

Unknown sa...

Ja, okej.