söndag, september 19, 2010

Tre kuvert....Tre (M). Kom igen nu Fredrik Reinfeldt och kompani!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Arbetslös och utan pengar. Och så väljer du att rösta på moderaterna. Då vill man inte läsa något mer klagande på att du har så ont om pengar i framtiden.

Magdalena sa...

Inte för att lägga mig i men det finns väl inte många proffsidrottare som har ett "vanligt" jobb? Tycker inte alls att det är konstigt att Adam lägger sin röst på M. Tjänar man pengar på sin idrott vill man väl helst behålla dom själv? :) /Magalena

Anonym sa...

Anonym: Det är därför man röstar på moderaterna. Fler ska få jobb. Det ska löna sig att arbeta. Regeringen har fått städat upp efter sossarnas bidrags samhälle. Nu bryter vi det samhället!

Benneth sa...

Är man frisk och egoistiskt lagd, skall man definitivt rösta på (M)! Hoppas att du slipper bli sjuk i det här landet, men blir du det och får känna på denna kyla och okänslighet, hoppas jag att du kan tänka om!

Anonym sa...

Egoistiskt lagd? Adam framstår tvärt om som ett föredöme. Han kunde säkert röstat på ett annat parti för att gynna sig själv bättre men som den entreprenör han är så tänker han större. Han har startat företag och tvekar inte att ta de jobb som han kommer över.
Hoppas att du fortsätter i samma stil Adam.

Unknown sa...

:)