torsdag, september 09, 2010

12 timmar på fyra dagar.


Här står Oscar och "ljuger", medan vi hoppas på att fler cyklister ska dyka upp.  
Hej.

Det blev inte något Ingarvet-GP idag, vi var bara tre personer, eller två och en halv som Oscar sa, då han inte riktigt var 100% kry efter sin förkylning. Förutom Oscar var det jag och Stefan Snell. Vi bestämde oss för att rulla runt Runn, vilket vi gjorde, Oscar var dock nöjd i Aspeboda och vek av där. När vi rullat runt Runn så tog jag en sväng till Skuggarvet och tillbaka, testade att trycka på från dalen i Skuggarvet och upp till toppen på Jungfruberget, halvvägs till Lugnet, 4,45 blev tiden.

Nu har jag cyklat 12 timmar på fyra dagar, eller 11,45 timmar om man ska vara noga. Det känns bra och jag tycker det är riktigt skoj med cykling!

Passdata:

2,58,18 timmar
134 medelpuls
183 maxpuls
890 höjdmeter
2021 kilokalorier

3 kommentarer:

Peja sa...

Vad tror du om cyklingens träningseffekt inför skidsäsongen? Är det jämförbart med löpning tror du?

Hörde någon "expert" som sa att 2 timmar cykling motsvarande 1 timme löpning och 45 min rullskidor om det är skidor man vill bli bra på.

Kul att du verkar ha blivit riktigt stark på cykeln iaf.

Unknown sa...

Sådärjha, äntligen fick jag till ett snyggt cykelhäng =)

BTW så är cykling bra mycket bättre än löpning och sånt tjaffs för skidåkare. Allt annat ä yli blr man bara stum av, det vet varenda kotte. Titta bara på Tynell ;)

Unknown sa...

Jag tror och hoppas att cyklingen ger en bra grund inför skidsäsongen. Visserligen är det ju inte grenspecifikt, men samtidigt så får jag bra träning för flåset och benen, plus att jag tycker det är riktigt skoj. Det mentala är väldigt viktigt, åtminstone för mig.

Det finns många experter och många olika teorier. Jag tror att en mix av olika träningsmetoder är det bästa, i alla fall för egen del.

Men Oscar, du är ju snygg!