fredag, augusti 27, 2010

Styrka och tvärslut


Delar av det nya gymmet i tennis-/friidrottshallen.

God afton.

Idag fick min överkropp "smaka på". Det var inte en dag för tidigt kan jag säga. Efter all cykling så känns det (som jag tidigare skrev idag) som att mina få muskler på överkroppen förtvinat. Nu var det kanske inte riktigt så illa idag, men det kändes att jag inte kört styrka på ett tag. 

Jag började med att staka upp till Lugnet och friidrottshallen. Däruppe var det styrkedags; 3 set på golden-4-övningarna och 3 set på "mina" skivstångsövningar (8-10 stycken, för i princip hela kroppen). Första setet med lätt vikt och 10-12 upprepningar, andra setet med "medelvikt" och 6-8 upprepningar och sista setet med tung vikt och 4-6 upprepningar. Gissa om jag kommer få träningsvärk imorgon?

Efter styrkan så begav jag mig ut och stakade ytterligare en stund. Här hann jag med 10 stycken impulser och 300 stavtag med "diagonalstak" eller "Smirnoff-stak". Avslutade med att köra fem minuter stakning i snabbdistansfart. Sitter just nu och darrar rätt rejält i armarna må jag säga.

Passdata:

1 timme styrketräning gym
43,03 rullskidor stakning

2 kommentarer:

beundrare sa...

vad kostar det att få tillgång till gymmet i friidrottshallen?

Unknown sa...

Kika in på: http://www.falutk.se/ , så borde du hitta priser där.. :)